Welkom Links

“De reis zelf is minstens zo belangrijk als het doel van de reis”

Het Traject

Eerst hebben we een kennismakingsgesprek, dat duurt ca. 30 minuten. Als voor ons beiden geldt dat het goed voelt gaan we op weg.

Ik zie mezelf als je medereiziger, nieuwsgierig naar jouw verhaal en jouw talenten. Jij bent je bewust van het feit dat een coach/counseling traject een proces is dat wij samen doen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het inzetten van een veranderingsproces. Ik help je niet alleen het inzicht maar ook het geloof in jezelf te vergroten.

Ik beloof je mijn inzet, veiligheid en vertrouwen te bieden voor zover dat in mijn vermogen ligt. Hier onder valt ook mijn beroepsgeheim. Ik volg de gedragsregels van de ST!R.

De gesprekken zijn gemiddeld om de 3 weken, maar als het nodig is kan wekelijks ook. In de tijd tussen de gesprekken kan het proces vaste grond krijgen, is er gelegenheid een verslag of opdrachten te maken en om te oefenenen met nieuwe stappen. Na 5 gesprekken hebben we een uitgebreidere tussenevaluatie. Daarin bespreken we hoe het gaat, waar jij staat, wat jij wilt, of we verder gaan en zo ja hoe.

In het algemeen worden de gesprekken niet vergoed door de zorgverzekeraars. Er zijn uitzonderingen. Om te weten of dat voor jou geldt, is het verstandig contact op te nemen met je zorgverzekeraar (of werkgever).