Welkom Links

Toen ik voor het eerst bij mevrouw Beekhuis terecht kwam, was ik compleet vastgelopen. Bij de psycholoog had ik het idee dat we aan korte termijnoplossingen werkten. Bij haar daarentegen kwamen we echt tot de essentie. Zij liet mij zelf ontdekken wat me dwars zat, waar en waarom ik vastliep en hoe ik dat anders kon doen. Ik had destijds geen keuze; er moest iets gebeuren. Maar ik denk dat enkele sessies bij mevrouw Beekhuis voor iedereen heel waardevol kunnen zijn. Ik leerde tevreden te zijn en de lat voor mezelf minder hoog te leggen, waardoor ik juist meer bereik en weer volop van mijn leven geniet. hart Door de inzichten die ik bij haar opdeed, ben ik leuker voor mijn omgeving, maar vooral ook voor mezelf.
Maria, 30 jaar.

Onze gesprekken zijn gestart in een fase van mijn leven waarin ik in een diep dal zat. Er waren behoorlijk wat tegenslagen op het gebied van werk, gezondheid en familiezaken. Dit gaf veel stress. Mijn gespannenheid was duidelijk zichtbaar voor jou. Door jouw doortastende manier van vragen en opdrachten geven heb ik veel geleerd en gaat het nu veel beter met mij. Ik heb geleerd om beter te luisteren naar mijn eigen behoeften en gevoelens, om aardiger voor mezelf te zijn en meer tijd voor mezelf te nemen. Je hebt me geleerd mezelf belangrijk te vinden en te accepteren. Ik mag boos, verdrietig of teleurgesteld zijn. Je hebt me geleerd meer mijn hart te volgen en te bedenken wat ik zelf echt wil. De gesprekken waren intensief, soms emotioneel maar er was ook humor. Dankjewel.
Janneke, 50 jaar. .

Vlieger

Toen ik bij mevrouw Beekhuis voor het eerste gesprek kwam was ik mijzelf een beetje kwijt. Ik was mij daar niet eens zo zeer van bewust maar door grote veranderingen in mijn privéleven had ik sterke behoefte aan een coach, iemand die mij zou kunnen helpen rust te brengen in de storm waarin ik was beland. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik niet onder woorden kon brengen wat er in mijn hoofd en hart gebeurde. Ik had mij dat al heel lang niet meer afgevraagd: Wat voel ik? Mevrouw Beekhuis heeft mij geholpen, zij heeft mij gecoacht maar mij ook geleerd mijn eigen coach te zijn. Door haar rust, betrokkenheid en haar talent om aan gevoel woorden te geven, heeft zij de storm in mij doen luwen, mij een vlieger in handen gegeven die kan spelen met de wind. Zij heeft mij geleerd hoe ik weer kan voelen wat ik voel. En om dat gevoel een rol te geven bij mijn handelen. Ik ben weer sterk en in evenwicht en dat is ontzettend belangrijk voor mijzelf maar ook voor mijn omgeving. Ik ben haar zeer dankbaar.
Linde, 40 jaar.

Ik heb het coaching traject met Greetje als zeer positief ervaren. Ik ging met een coachvraag over mijn werk en heb er uiteindelijk voor mijn werk en privé veel aan gehad. Greetje bereidt zich goed voor als ze een gesprek in gaat. Ze pakt daardoor soms terug op wat er eerder besproken is. Dit geeft me het gevoel dat ik echt begrepen en serieus genomen word. Greetje beheerst de kunst om in mijn warrige verhaal structuur aan te brengen. Ze stelt soms confronterende vragen, maar geeft ook de ruimte om zelf te beslissen wat je wel of niet vertelt. Wat mij betreft was er genoeg vertrouwen, om alles te durven vertellen. Ook heb ik een aantal handvatten gekregen die ik nu nog steeds gebruik. De testen waren erg leuk om te maken en ik leerde daarvan veel over mezelf. Soms waren het echt eyeopeners. Tussen de gesprekken door heb ik af en toe over de mail nog advies gekregen. Ik kan, indien nodig altijd bij Greetje terecht!
Adora, 36 jaar.

Ik zat in een burn-out, wist me geen raad meer en hield totaal niet meer van mijzelf. Bij Greetje voelde ik me erg op mijn gemak, ze hielp me de problemen van alle kanten te bekijken.Mijn verwachting was dat Greetje weer grond onder mijn voeten kreeg, maar dat hebben we samen gedaan! Soms had ik wel eens moeite om iets te zeggen omdat het misschien wel raar was. Maar het was altijd gewoon goed. Ze laat je in je waarde en zal je nooit (ver)oordelen. Ze was mijn steun en toeverlaat geworden in die tijd. Zij gaf ook allerlei oefeningen en opdrachten. Het heeft mij veel gebracht. Ik zit weer goed in mijn vel. Ik durf weer voor mijzelf beslissingen te nemen en ik durf ook weer nee te zeggen. Het heeft mij dus bevrijd zo zal ik het maar noemen. Ik ben haar erg dankbaar voor haar hulp. Fred, 42 jaar